кадър 7/8 тв Редактор: Като ме питат кой организира протестите миналата година,

...
кадър 7/8 тв Редактор: Като ме питат кой организира протестите миналата година,
Коментари Харесай

Адв. Минчо Спасов: Всички участници в протестите миналата година са герои

кадър 7/8 тв 

Редактор: 

Като ме питат кой провежда митингите предходната година,  се майтапя, че това е Иван Гешев, тъй като той сплоти недоволството, това сподели в студиото на 7/8 тв. юристът Минчо Спасов. Той съобщи, че всички участници в митингите през лятото на 2020 са герои. Спасов разяснява, че е сдържан оптимист дали задачите им ще бъдат реализирани.

Той описа и за делото, водено против него от охранителната компания „ Делта гард ”, което би трябвало да бъде решено от съда в границите на два месеца. Фирмата съди Спасов поради изявлението му, че тя е част от „ проведена незаконна група ”, която работи в прокуратурата.

„ Делта гард ” ме съдят, че съм им предизвикал вреди поради това, че съм ги обвързал с основния прокурор. Това единствено по себе си е засегнатост за Иван Гешев, разяснява адв. Минчо Спасов. Той акцентира, че е призовал основния прокурор за очевидец, само че не се е стигнало до явяването му пред съда.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР